Predstavitev

 

Družba Skalina d.o.o. je bila ustanovljena v letu 2008, z namenom, da s svojim delom oz. poslanstvom zagotovi nemoteno delovanje Zavoda Antona Martina Slomška. Zavod skupaj z družbo Skalina uresničuje koncept Medgeneracijskega centra, na Vrbanski cesti 30, v Mariboru.

 

Osnovni namen družbe je „gostinsko – športni“. Z moderno kuhinjo in njenimi zaposlenimi družba Skalina dnevno skrbi za prehrano dijakov Škofijske gimnazije, Dijaškega doma A. M. Slomška, vrtca Montessori, OŠ Montessori, Biotehniške šole Maribor, Srednje elektro - računalniške pole Maribor in malice zaposlenih. Za vse naštete dnevno pripravljamo cca. 1500 obrokov.

 

Naša vrata so odprta vsem, ki bi radi proslavili svoj praznik, obletnico ali pripravili pogostitev oz. organizirali poslovno kosilo.

 

Od leta 2009 soorganiziramo oz. pripravljamo maturantske plese bodisi za dijake Škofijske gimnazije kakor za dijake drugih srednjih šol. 

 

V okviru družbe Skalina d.o.o. pa lahko poskrbite tudi za svoje zdravje in fizično kondicijo. V prostorih telovadnice se lahko razgibate v  plesni dvorani, kjer je organizirana skupinska vadba ali se na treh vadbenih igriščih pomerite v ekipnih športih.

Veliko telovadnico lahko spremenimo tudi v prijeten prireditveni prostor za koncerte ali druge podobne prireditve.

 

Dobrodošli!

Skalina d.o.o.

Matjaž Podlesek, direktor

IMG 3047