Predstavitev

 

Cenjene stranke!

 

Podjetje Skalina d.o.o. že vrsto let skrbi za prehrano dijakov Škofijske gimnazije, dijaškega doma A. M. Slomška, Vrtca montessori, OŠ Montessori, vrtec Tri muce, Biotehniške šole, srednje elektro-računalniške šole Maribor ter malice zaposlenih.

Izbor in raznolikost hrane nam ni tuja, saj kuhinjo sestavlja strokoven kader, specializiran na različnih področjih, ki je usposobljen tudi za pripravo dietnih obrokov ter bolnišnične priprave hrane. Področje slaščic pokrivajo slaščičarji, ki pripravljajo različna dietna ter druga sodobna peciva.

Odločili smo se, da svojo ponudbo razširimo še na dostavo  hrane na dom, kar nam predstavlja izziv, hkrati pa tudi dodatno daje možnost, da se naše bogato znanje kulinarike okrepi in tako pride do vrat skoraj vsakemu gospodinjstvu v okolici Štajerske.

Radi kuhamo dobro in še rajši smo pohvaljeni kar odkrito priznamo. Veseli smo, če so naši otroci, zaposleni in drugi abonenti zadovoljni z načinom postrežbe, okusom hrane in na koncu tudi izgledom hrane, saj hrano najprej zaužijemo z očmi.

Naše jedilnike pripravljamo v skladu z vsemi smernicami zdrave prehrane in zakona o šolski prehrani (ZŠolPre). Za otroke zagotavljamo uravnotežen obrok, ki ga določa lestvica uravnotežene prehranjevalne piramide in priporočila strokovnjakov na področju dietetike.

Zavod A.M. Slomška z vsemi ravnatelji ter strokovnimi delavci večkrat letno preveri stopnjo zadovoljstva učencev oziroma dijakov in tudi upoštevajoč mnenja staršev kar dodatno vzpodbuja zdravo prehranjevanje in kulturo prehranjevanja na našem Zavodu.

Takšno kulturo želimo prinesti tudi v vaš dom. Želimo vam pokazati, da smo pravi izbor dostave hrane na vaš dom. Veselimo pa se tudi obiska v naši  restavraciji, od koder si lahko hrano domov odnesete tudi sami.

 

Kuharji podjetja Skalina vas pričakujemo in obljubljamo, da boste od nas vedno dobili prijazno besedo in zdrav obrok.

S spoštovanjem,

Skalina d.o.o.

Boštjan Kogelnik, vodja kuhinje

podpis bostjan